Lørdag 4 November 2023
Kl. 17:45 - 20:00, Sandnes
Lykter bak Dalsnuten
Påmeldingsfrist Fredag kl 13.00 Alle må melde seg til turen på forhånd. En skal si sitt mavn og kommunen en hører til ved inngangsportalien for å bli slept in.

Vi har 30 billetter til Lykter bak Dalsnuten   GRATIS

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi.    

Reflekser og  lys i skogen viser vei. Hvis alle tar med hver sin lommelykt kan det bli en flott lyslenke bak Dalsnuten denne kvelden. Det danner en fasinerende lysorm i det åpne landskapet. 

Turen går delvis på grusvei og delvis på smale stier. Turen er ikke mer enn knapt 1.2 km lang. Det er ikke sterk stigning, men terrenget er ulendt og det er helt mørkt. Barnevogner kan trilles på deler av løypen. Hver og en går i sitt eget tempo. Veivisere langs hele turen.

Skremmeskogen er ikke for pyser. Her venter overraskelser som vi ikke vil røpe. Det er ingenting farlig - men som sagt - ikke for de mørkeredde. 

Det er veldig fint å gå gjennom koseskogen om du synes skremmeskogen blir for skummel

Utstyr: 
Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på. 


VIKTIG INFO: Alle deltakere må ta skyttelbuss fra sandnes sentrum.  

Skyttelbuss fra Vågen videregående skole i Sandnes sentrum. Holbergsgate 23, 4306 Sandnes. ( Området som er vendt ut mot Gravarsveien)  Bussene begynner å gå kl. 17.45 og vil gå fortløpende i skytteltrafikk tur og retur Sandnes sentrum - Gramstad gjennom hele arrangementet.  

Alle må melde seg til turen på forhånd. En skal si sitt mavn  og kommunen en hører til ved inngangsportalien for å bli slept in.


Påmelding er stengt
2024 © Klepp frivilligsentral