Torsdag 1 Februar
Kl. 18:00 - 20:00, Klepp Frivilligsentral, Ståvå
Informasjonsmøte for deg som vil høre mer om samtalegruppe for pappaer!
Bli med på oppstart av samtalegruppe for pappaer! Vi ønsker deg som: • er mann og er over 18 år • som har lyst til å være gruppeleder for en samtalegruppe for pappaer

 For at barn skal bli trygge, trenger de trygge voksne rundt seg. Voksne for Barn jobber med foreldrestøtte, og vi ønsker nå å starte opp samtalegruppe for pappaer i Klepp og omegn.

I samtalegruppen kan man snakke om ting som påvirker rollen som pappa, hva man kan gjøre for å gi barnet sitt den trygghet det trenger. Har du lyst å bli med på det? 

Det kreves ingen spesiell faglig bakgrunn for å være gruppeleder. Du vil få den nødvendige opplæringen du trenger i form av en dags gruppelederkurs. Du trenger ikke være pappa selv. 

Du og dine medgruppeledere finner egnet sted, rekrutterer pappaer, planlegger, gjennomfører og følger opp samtalegruppen. Den viktigste og mest utfordrende oppgaven her er rekruttering av deltakere. Dette er det gruppelederne bruker mest tid på. I gruppelederens oppgave ligger også å legge til rette for gruppesamlinger. På første samling lages møteplan sammen med pappene hvor deres ønsker om samtaletema vektlegges. Gruppeleder er møteleder og ordstyrer på samlingene. 

Interessert? Ta kontakt med Gard Dyrset, tlf. 472 48 829, e-post gard.dyrset@gmail.com eller meld deg på her:

Bli med på oppstart av samtalegruppe for pappaer (1)

Påmelding er stengt
2024 © Klepp frivilligsentral